Inbokad dejt med snickare i Helsingborg

Inbokad dejt med snickare i Helsingborg

Hej på er alla goa och glada!

Idag ska jag berätta något roligt, jag har en dejt med en snickare från Helsingborg! Ni vet ju att jag försöker ta vara på singellivet och så, men jag måste ju erkänna att jag redan känner mig ganska less. Jag trivs bäst i förhållande, men vill samtidigt inte vara i en relation bara för att inte vara ensam. Det ska ju vara med en bra kille i så fall.

Jag har börjat dejta så smått igen och den som är inbokad härnäst är med en kille som är snickare. Det var ganska otippat för vi hade ett gäng hantverkare här på jobbet som höll på med någon renovering och så var det en av dem som liksom fångade min blick. Eftersom de varit nu på jobbet i ett par dagar i rad så har man ju i alla fall hunnit kolla lite och säga hej och så. När jag och en kollega mötte dem i lunchrummet så började vi prata lite och så slänger hon ur sig att ja men min kollega här är singel, är du frågar hon killen som jag kikat på. Han började skratta och tog det som tur var lättsamt och verkade inte bli rädd av hennes burdusa och rätt fram fråga. Så han sa att jo han var ju också singel och frågade i nästa stund om jag kanske ville ta en kaffe efter jobbet någon dag.

?Så himla härligt och uppfriskande med någon som inte spelar nåt spel eller ska verka svår eller så utan faktiskt tar vara på chansen. Så vi bytte nummer och skrev till varandra senare samma dag och bokade in en fika imorgon eftermiddag, det ska bli himla spännande! Jag gillar tanken på en händig snickare och med tanke på alla planer jag har med mitt framtida hus så är ju inte det så tokigt. Nu önskar jag er en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.