Byggservice till hemmet

Byggservice till hemmet

Hejsan hoppsan! Nu går äntligen den här arbetsdagen mot sitt slut och jag kan knappt bärga mig efter bara att få komma hem och slänga mig i sängen. Jag har tack vare att det pågår byggservice hemma hos mig inte någon soffa längre så det får bli sängen i någon vecka framöver nu, men det känns idag helt okej med tanke hur trött jag är. Ni anar inte hur mycket kaffe jag har druckit idag för att kunna hålla någon form av energi uppe, det var längesedan som jag hade ett så högt koffeinintag kan jag lova er. Det är väldigt tur med att jag inte har mer än fem minuters promenad genom Ystad hem från jobbet och nu är det inte mer än en kvart kvar tills det är hemgång. Dagens middag kommer nog bli någon hämtmat förutsatt om jag inte får någon form av energikick efter en liten tupplur, men det känns högst osannolikt. Juste byggservice ja, det är som så att jag har beslutat mig för att renovera om lite i lägenheten så därför har jag anställt byggservice. Sånt ger jag mig inte in på själv utan det får proffsen sköta. Det jag gör är en totalrenovering av hela lägenheten och just nu är det vardagsrummet som är bemannat med hantverkare, jag önskade att de kunde ta sovrummet sist så att när de börjar där så kan jag sova i vardagsrummet och tvärtom. Att stå utan någonstans att sova var inte riktigt aktuellt och inte heller att dra in någon madrass i köket, men det var inga problem tydligen. Nej nu tänker jag faktiskt göra som så att jag kommer avsluta det här inlägget och plocka ihop mitt skrivbord för att börja röra mig hemåt, jag känner att jag har arbetat tillräckligt med bra idag för att få gå hem några minuter tidigare.  


Kommentarer är stängda.