Ont i fötterna

Ont i fötterna

Hejsan bloggen! Jag har en liten tanke på om jag skulle ta att avsluta dagen med medicinsk fotvård, mina fötter mår inte alls bra efter några månaders säsongsarbete uppe i fjällen. Att flera timmar om dagen ha sina fötter i ett par pjäxor, det tar väldigt mycket stryk kan jag lova er. Så vi fort se om lite medicinsk fotvård kan göra någon nytta. Nu är jag hemma i Nyköping och även fast jag har haft några helt underbara månader där uppe så känns det skönt att få komma hem till verkligheten igen. Jag har redan efter en dryg vecka börjat arbeta och det är i samma butik som jag arbetade i innan det bar upp till Norrland och skidanläggningen. Vilken fantastisk tid jag har haft där uppe, det trodde jag verkligen inte när jag i början av november lämnade Nyköping. Jag hade aldrig tidigare gjort något annat och jag var faktiskt lite ledsen över att behöva lämna mitt liv i Nyköping så länge, familj, vänner och jobb. Helt plötsligt skulle jag upp dit helt ensam så det är väl egentligen inte så konstigt att det kändes lite läskigt. Men det tog inte många dagar innan man anpassade sig till livet uppe i fjällen och vänner hittade man väldigt fort, både på jobbet men även på restauranger och barer. Det är väldigt vanligt att många ungdomar åker upp dit över säsongen och jag kan verkligen rekommendera det till alla som gillar skidåkning, naturen och äventyr. Det första jag gjorde när jag kom hem var att gå till en frisör, ni kan ju tänka er hur håret blir när man har hjälm eller mössa på sig konstant. Nu är det dags för nästa mål och det är som sagt medicinsk fotvård, sen efter det ska jag nog vara helt återställd. Ha det fint!  


Kommentarer är stängda.