Samtalsterapi i Lund

Samtalsterapi i Lund

Hej alla mina kära läsare och välkomna till bloggen. Idag hade jag tänkt att jag skulle skriva ett inlägg om ett företag som erbjuder hjälp inom samtalsterapi i Lund med omnejd, ett företag ni kan få veta mer om här, då det under senare tid är flera av er som hört av sig till mig och frågat om jag inte kunde dela med mig om ett företag som erbjuder hjälp inom det här området. Ni vet ju att jag är öppen om mina problem och svårigheter och att jag delat med mig om kriser i livet och att jag fått professionell hjälp. Det är därför bra att ni nu vill få veta mer specifikt om vem det är jag har gått till den senaste tiden och fått samtalsterapi av, och jag ska säga det till er att det är till Linnéas Narrativa Samtalsterapi jag har gått, ett företag för er som behöver samtalsterapi i Lund med omnejd. 

Jag tycker alltid att det är lika roligt att kunna få vara till hjälp, och med min blogg försöker jag alltid att vara så hjälpsam som möjligt, och därför tänkte jag att det är en ära för mig att få dela detta med er, särskilt då ni bett mig om denna hjälp med att finna ett företag inom samtalsterapi här i Lund med omnejd. Det är en alldeles särskild slags samtalsterapi som heter narrativ samtalsterapi, och jag kan säga att det är samtalsterapi som passar för alla. Ni vill nog veta lite mer vad det innebär då med narrativ samtalsterapi i Lund med omnejd, och då kan ni läsa mer om detta inne på hemsidan som Linnéas Narrativa Samtalsterapi har. Så nu vet ni detta och jag hoppas verkligen att ni kommer att få lika bra hjälp som jag när ni går dit. 


Kommentarer är stängda.