Schnitzel hade varit gott

Schnitzel hade varit gott

Lystring bloggen! Frukostrasten är snart här men jag kan inte sluta tänka på att jag vill ha lunch istället, ingen liten smörgås utan en riktig måltid är vad jag vill ha och gärna från en restaurang. Jag har faktiskt något väldigt speciellt i åtanke och det är inte vilken maträtt som helst utan det är en riktig klassiker som nästan alltid går hem. Med en lättspröd panering och lite sky på så serveras den här maträtten väldigt ofta med ärtor och potatis, för att lyxa till det lite brukar jag slänga på en klick bearnaisesås också. Nu tror jag att en del av er vet precis vad jag pratar om och det kan inte bara vara i min mun det börjar vattnas när tanken på schnitzel finns där. Jag har en matlåda med mig som består av makaroner och köttbullar, inte så charmigt kanske men det fungerar. Dock har jag siktet inställt på något helt annat så jag tror nog att den matlådan får ligga kvar i kylen ytterligare en dag, för jag ska till en restaurang idag och äta schnitzel. Först måste jag bara hitta en restaurang i Hudiksvall eller Bollnäs som serverar det idag, men jag tänker att det inte borde vara några större problem. Speciellt inte när jag kan äta antingen i Bollnäs eller i Hudiksvall, jag ska nämligen ut på ett jobb i Bollnäs under eftermiddagen och då kan jag i så fall åka lite tidigare och ta min lunch där. Nu måste jag dock sluta att tänka på mat, det är svårt när man är vrålhungrig men jag hoppas verkligen att frukosten kan stilla min hunger lite. Mina kollegor sitter redan i köket så jag måste runda av här för att gå upp och få i mig lite käk, ha en fantastisk fin dag och njut i vädret!  


Kommentarer är stängda.