Hemstädning utav städfirma i Helsingborg

Hemstädning utav städfirma i Helsingborg

Hej på er alla fina följare!

Vi har nu valt att anlita en städfirma i Helsingborg för hemstädning då vi känner att det är en sak vi med gott samvete kan lämna bort för att få mer tid över till annat. Vi har varit i kontakt med några olika städfirmor och har nu bestämt oss för en liten firma i Helsingborg men som har fått många fina kundbetyg och bra omdömen. De ska börja från nästa vecka och göra hemstädning en gång i veckan, vilket ska bli skönt.

Det kommer nog också kännas ganska ovant till en början, dels att släppa taget om något sådant och lägga det i händerna på någon annan. Sen att ha andra människor i mitt hus som städar bland mina saker. Men det var en kille och en tjej hos oss igår och vi visade runt i hemmet och kom fram till en städplan för just oss. Vi satt ner och pratade en stund också och det var fint att de tog den tiden för då fick man mer tillit och förtroende vilket ju är viktigt när jag ska låta de ta hand om mitt hem.

?Eftersom de driver en liten firma så vet jag att det alltid är samma personer som kommer att sköta vår hemstädning så det kommer inte vara flera olika personer och det tycker jag också känns tryggt att veta. Det kanske är bra för mig och mitt kontrollbehov att öva på att släppa taget om vissa saker så som veckostädningen. Sen kommer det ju såklart behövas lite småplock och så för att det ska hålla sig fint och i ordning, men sånt gör jag nästan som avkoppling om kvällarna. Det blir ju skönt att slippa grovstädet liksom och kommer nog kännas lite lyxigt att komma hem till ett nystädat hem en gång i veckan. Hoppas ni har en fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.