Stolt över vår städfirma i Höör

Stolt över vår städfirma i Höör

Hej på er alla goa och glada

Idag är det fullt upp på vår städfirma i Höör. Vi har inbokat besök hos både företag och privatpersoner som vill ha hjälp med sin veckostädning. Det gäller att planera dagarna väl eftersom man vill göra ett bra jobb hos alla. Vi har en liten firma men som lyckats jobba upp ett gott rykte och det är väldigt roligt. I och med att Höör är väldigt litet så jobbar vi ju även i kringliggande orter och städer men det är ju viktigt att man på sin hemort skapar sig ett namn och ett gott rykte som sprids.

Vi är väldigt måna om att ha glad och trevlig personal, inte bara att man är snabb eller duktig på att städa utan att man tar sig tid att bjuda på leenden och har en härlig attityd. För vi har märkt att det är det som kunderna ger bäst betyg och referenser utifrån. Visst behöver de som klart bli nöjda med sin städning, men om de också blir glada av att träffa en och får ett trevligt bemötande när vi kommer så skapar det en relation och en tillit också. Om vi varit och städat på ett ställe där kunden inte är på plats medan vi är där så lämnar vi alltid en liten lapp eller trevlig notis med en hälsning som samtliga brukar uppskatta.

?Vår städfirma jobbar mycket på relationen till kunderna och gillar det gemytliga, kanske är det vad som är vårt signum. Eftersom det ändå är en tuff konkurrens så behöver man hitta sätt att sticka ut och göra sig påmind så att vår städfirma blir det självklara valet för kunden. Nu är det dags att återgå till jobbet från min lilla minipaus, så jag får önska er en fortsatt fin dag och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.